لیست اختراعات نيما رزاقي اصل


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1383/10/01
تاریخ ثبت: 1384/03/31
خلاصه اختراع:

چسب گرما ذوب يكي از فراورده هاي مهم است كه نقش بسيار موثري در اتصال لاستيكها، نايلون، پلاستيكها، پارچه ها، كاغذ ديواري و نماهاي تزييني لاستيكي بر روي پايه چوبي دارد و نمونه داخلي ان وجود ندارد. در اين روش نمونه داخلي با استفاده از اقتصادي ترين مواد اوليه و به سهولت نهيه مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/03/29
تاریخ ثبت: 1384/09/28
خلاصه اختراع:

پوليش اتومبيل، قاب فلزي و لوازم منزل داراي رنگ هاي متاليك يكي از فرآورده هاي مهم صنعتي است كه امروزه تقاضاي بالايي را به خود اختصاص داده است. در اين روش نمونه داخلي با استفاده از اقتصادي ترين مواد اوليه و به سهولت تهيه مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/03/29
تاریخ ثبت: 1384/09/28
خلاصه اختراع:

واكسن ها مواد جامدي هستند كه آب را دفع نموده و به ميزان قابل توجهي خاصيت پلاستييكي دارند. از اين رو به عنوان يكي از فرآورده هاي مهم صنعتي كاربرد قابل توجهي را در صنايع آرايشي، نساجي، كاغذ، دارويي و بهداشتي به خود اختصاص داده اند. در اين روش، نمونه اخلي با استفاده از كاربرد ارزانترين مواد اوليه و به سهولت توليد مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/03/29
تاریخ ثبت: 1384/09/28
خلاصه اختراع:

ادعاي اختراع به شرح زير است: - ارائه ماده ديسپرس كننده با تركيب جديد از مواد داخلي - روش تهيه آسان -روش استفاده آسان - استفاده ازمواد ارزان قيمت داخلي و كاهش هزينه ها در مقايسه با تركيبات وارداتي - كارايي مناسب ديسپرس كننده ماده است كه ذرات بسيار ريز جامد را به حالت تعليق دراورده و از تجمع يا ته نشيني آنها در محيط سيال جلوگيري مي نمايد. اين فراورده از لحاظ صنعتي و كاربردي حائز اهميت بسيار بوده و منجر به پايداري و يكنواختي رنگ به كار رفته در رنگرزي الياف و ساير مصنوعات مي گردد. در اين روش نمونه داخلي با استفاده از اقتصادي ترين مواد اوليه و به سهولت تهيه مي گردد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/11/08
تاریخ ثبت: 1385/05/06
خلاصه اختراع:

پيگمنت فوق يك پيگمنت مونو آزو بوده كه از تركيب يك جزء دي آزو و يك جزء كوپلان تهيه مي شود. جزء آزوي اين پيگمنت 2- نيترو آنيلين و جزء كوپلان استو استانيليد است. جهت كوپل كردن استواستانيليد و پارا آنيلين بايد ابتدا جزء دي آزو را به صورت نمك دي آزونيم درآورده و علاوه بر آن جزء كوپلان را نيز جهت انجام واكنش با جزء دي آزو آماده كرد. جهت خالص سازي نمونه نيز از الكل اتيليك استفاده مي گردد كه نمونه را در آن حل كرده و سپس سرد كرده تا رنگدانه مورد نظر رسوب كند. سپس آن را فيلتر و پس از چند بار محصول كاملا خالص خواهد بود. رنگدانه زرد بدست آمده نرم، سبك، غيرسمي و غير محلول در آب مي باشد. بهترين حلال آن استون است كه حداكثر به ميزان 0/0313 گرم در 100 ميلي ليتر آن محلول است. در زير طيف اسپكتروفوتومتري اين رنگدانه در حلال استون نيز بدست آمده است.

تاریخ اظهارنامه: 1384/11/08
تاریخ ثبت: 1385/05/06
خلاصه اختراع:

رنگدانه معدني با استفاده از روشي اقتصادي و با صرفه ، از ماده اوليه سولفات فرو متبلور كه پودري آبي مايل به سبز است ايجاد مي گردد.رنگدانه فوق داراي كيفيت بالايي بوده و پايداري مناسبي در برابر شرايط محيطي از خود نشان مي دهد.

تاریخ اظهارنامه: 1384/11/08
تاریخ ثبت: 1385/05/06
خلاصه اختراع:

بيش از يك قرن كه مواد رنگزا و رنگدانه هاي سنتزي مصرف كننده رنگينه ها را به صفحه رنگ آميزي رنگارنگي مجهز نموده اند بسياري از بسترهاي مختلف اعم از مواد مورد رنگرزي طبيعي و يا انواع پليمرهاي سنتزي مي توانند با انواع رنگ هاي با ثبات استاندارد و قابل قبول تجارتي و با قيمت مناسب، رنگرزي، چاپ و يا رنگرزي انبوده گردند. رنگدانه هاي معدني بجز چند مورد همگي اكسيد، سولفيد، هيدروكسيد اكسيد، سيليكات، سولفات و يا كربنات هستند. اين رنگدانه ها معمولا متشكل از ذرات تك جزئي با ساختارهاي بلوري كاملا تعريف شده هستند. ليكن رنگدانه هاي مخلوط و رنگدانه هاي پايه دار از ذرات غير يكنواخت يا چند جزئي تشكيل شده اند. صنعت رنگ به طور گسترده اي از رنگدانه هاي با كيفيت استفاده مي كند. داشتن يك اندازه دانه بهينه و يكنواخت ضروري است زيرا اين امر بر روي براقيت و قدرت پوشانندگي رنگ كنندگي و روشن كنندگي موثر است. لايه هاي رنگ نبايد خيلي ضخيم باشند بنابراين رنگدانه هايي با قدرت رنگ كنندگي و پوشانندگي خوب به همراه خواص پخش شوندگي بهينه مورد نياز است. كرومات هاي قليايي به عنوان مواد اوليه براي توليد رنگدانه هاي اكسيد كروم سه ظرفيتي استفاده مي شوند. در اين حالت از دي كرومات سديم بسيار ريز استفاده شده و با گوگرد به نسبت وزني 10 به 1 مخلوط گرديد. البته از گوگرد كمي بيشتر از نسبت استوكيومتري استفاده مي شود تا از كامل شدن واكنش اطمينان حاصل گردد. سپس محصمل واكنش با آب شسته شد تا اجزاي محلول در آب آن مانند سولفات سديم حذف شود. آنگاه ماده جامد باقي مانده جدا، خشك و آسياب مي گردد. اين روش نسبت به احياء دي كرومات آمونيم اين مزيت را دارد كه يك مرحله سنتز كمتر داشته و ساده تر است.

تاریخ اظهارنامه: 1384/11/08
تاریخ ثبت: 1385/05/06
خلاصه اختراع:

تهيه رنگدانه زرد اكسيد سرب از مواد داخلي

موارد یافت شده: 9